Monday, August 17, 2009

Handset rosak

Untuk makluman semua, handset saya sedang dibaiki di service center... Jika ada sebarang urusan, sila emel & atau hubungi nombor telefon pejabat. Katanya, status handset tu akan diketahui sama ada repairable atau rosak terus atau lain dalam 2, 3 hari ni.

Terima kasih.

Kepada pengundi Permatang Pasir, calon dah diumumkan secara rasmi pagi tadi. Jadi, pilihlah calon PAS. Jangan menggadaikan kemenangan Islam sebab janji-janji manis UMNO. Kepada semua pendokong & penyokong PAS, jadikan PRK Manik Urai sebagai pengajaran terbaik untuk menjana kemenangan di Permatang Pasir. Insya ALLAH.

Kemaskini Rabu, 19 Ogos 2009, 14.16 pm

Alhamdulillah dah siap pun dibaiki.

Kemaskini Selasa, 18 Ogos 2009

Kpd kawan2 sahabat2 semua yg dapat sms dari saya, sebenarnya handset masih rosak lagi. Dpt hantar sms ni sbb guna modem Celcom broadband zaujati yg ada capability to text sms. Tp, kelemahannya, tak tahu dari siapa mesej2 yg diterima sbb nama tak naik. Naik no. je.

Harap maklum ye...Perenggan pertama di atas masih terpakai setakat tulisan ini dikemaskini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...