Monday, August 17, 2009

Handset rosak

Untuk makluman semua, handset saya sedang dibaiki di service center... Jika ada sebarang urusan, sila emel & atau hubungi nombor telefon pejabat. Katanya, status handset tu akan diketahui sama ada repairable atau rosak terus atau lain dalam 2, 3 hari ni.

Terima kasih.

Kepada pengundi Permatang Pasir, calon dah diumumkan secara rasmi pagi tadi. Jadi, pilihlah calon PAS. Jangan menggadaikan kemenangan Islam sebab janji-janji manis UMNO. Kepada semua pendokong & penyokong PAS, jadikan PRK Manik Urai sebagai pengajaran terbaik untuk menjana kemenangan di Permatang Pasir. Insya ALLAH.

Kemaskini Rabu, 19 Ogos 2009, 14.16 pm

Alhamdulillah dah siap pun dibaiki.

Kemaskini Selasa, 18 Ogos 2009

Kpd kawan2 sahabat2 semua yg dapat sms dari saya, sebenarnya handset masih rosak lagi. Dpt hantar sms ni sbb guna modem Celcom broadband zaujati yg ada capability to text sms. Tp, kelemahannya, tak tahu dari siapa mesej2 yg diterima sbb nama tak naik. Naik no. je.

Harap maklum ye...Perenggan pertama di atas masih terpakai setakat tulisan ini dikemaskini.

Dah pindah

Alhamdulillah 'ala kulli hal.

Hujung minggu lepas, dah pindah ke Indah Kondo kat Prima Damansara. Masih lagi menyewa.

Terima kasih kpd mahyuddin sbb tlg transport barang2 dengan lori dia. Kpd adik2ku abe & eja, terima kasih sbb menolong angkut barang2 yg banyak tu.

Thursday, August 13, 2009

Al-Fatihah buat Ust Asri Ibrahim Rabbani

Al-Fatihah...
(Meninggal dunia di RTM jam 11.15 pagi tadi, setelah rebah akibat sakit jantung)

Edit 4.01 pm.

Jenazah akan disemadikan lepas asar petang ini di Bukit Lanchong, Seri Muda, Shah Alam.

Tuesday, August 11, 2009

Pindah rumah

I'll be shifting on this Saturday.

Anybody wanna gimme a hand to transport my belongings, furnitures etc on that day?

We're renting a new apartment. It's located at Prima Damansara. No lift there and we'll we stay at second floor. The apartment have 5 floors.

I've got a mover, 3 tons lorry, but I lack people to help me moving all the things & stuffs.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...