Wednesday, April 22, 2009

blah min hazihil-ardh

Matahari, bumi, bulan, walaupun dia kelihatan seperti ism muzakkar, namun, disebabkan the uniqueness of that thing, maka kita tidak letak dia dgn ism isyarat (betul ke) muzakkar. Maka kita letak hazihi instead of haza. Jenis-jenis matahari, bumi, bulan ini dipanggil muannath majazi.

Sekian merapu utk kali ini.

p/s nampaknya makin lambat la (ye ke..?) aku datang ofis jika duk kije di sana, lagi jauh dari sini.

Diorang: Tu la sapa suh cari pasal? Sapa suh wat masalah?

Motivator: jgn pesimistik sangat. kena tukar ayat dalam p/s tu kepada nampaknya makin awal la aku kena gi kerja lepas ni.

Rais Yatim (fake): Bagus informer dah dibuang. Selamat la HSBB...

Informer: (mcm The Stig la pulak - "Some say that the outline of his ----------- is exactly the same shape as the Nürburgring. And if you give him a really important job, he'll skive off and play croquet. All we know is...he's called The Stig."

Sekian. Yes, this is the ultimate sekian.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...