Sunday, February 24, 2008

Sekitar Penamaan Calon PAS di Parlimen P-125 Putrajaya

Gambar-gambar dan video-video yang sempat dirakam.

Gambar
Di surau ar-Raudhah selepas solat hajat.Kelihatan ramai sekali penyokong PAS. Siapa kata PAS ahli tidak ramai di Putrajaya??Berdoa kepada ALLAH SWT semoga dimudahkan segala urusan pada hari penamaac calon ini.Calon PAS Parlimen Putrajaya Hj Mohamad Noor Mohamad (baju melayu hijau muda) diapit oleh isteri beliau dan YDP PAS Kawasan Putrajaya.Kedatangan kami disambut oleh mereka ini...Nego. Boleh Insya ALLAH. Baik dilayan, baiklah kami melayan...Berita baik dari dalam bilik penamaan calon. Dr Azhar menyeru semua berdoa agar direalisasikan 'berita baik' berkenaan.Menunggu dan bermunajat setelah khabar calon PAS mungkin menang tanpa bertanding diterima.Selesai penamaan calon. Bantahan kedua-dua pihak PAS dan BN tidak diterima. Walaupun demikian, kesyukuran tetap tergambar di wajah masing-masing.Pulang ke Surau ar-Ridhwan.Mengaminkan Doa Perang Ustaz Nazir yang diketuai oleh Ustaz Nazir, setelah selesai taklimat post-penamaan calon.

Hebat sekali kepulangan konvoi ini ke Bilik Gerakan PAS Putrajaya.

Video


Pengumuman keputusan penamaan calon (please pay attention the audio only)


Konvoi bergerak pulang ke Bilik Gerakan.

1 comment:

syuhada said...

Sesungguhnya penolong kamu hanyalah Allah, Rasul-Nya, dan orang-orang yang beriman, yang mendirikan solat dan menunaikan zakat, seraya mereka tunduk (kepada Allah). Dan barangsiapa mengambil Allah, Rasul-Nya dan orang-orang yang beriman menjadi penolongnya, maka sesungguhnya pengikut (agama) Allah itulah yang pasti menang. (Al-Maidah 55-56)

jumpe ust mohammad noor n jentera pas berkempen dkt anjung putrajaya awal minggu ni.. ust edar kad n akhbar kempen.. huhu