Wednesday, October 10, 2007

Salam 'Idulfitri, Maaf Zahir dan Batin

Assalamu'alaikum Warahmatullah

Alhamdulillah

Lama sudah tak menulis dan sepanjang tempoh berkenaan, banyak peristiwa yang berlaku.

Di kesempatan ini, nak ucapkan Salam 'Idulfitri kepada sesiapa saja yang mengenali diri ini, jauh atau dekat, lama atau baru..Minta maaf zahir batin di atas segala salah dan silap yang dilakukan secara sengaja atau tidak.

Jemput kawan2 sahabat2 semua datang ke rumah pada hari raya pertama hingga raya keempat ini (Rabu dah masuk kerja balik)..bolehlah sembang2 nanti.

Kepada yang hantar kad raya, terima kasih banyak2 (ada 2,3 keping...). Ada la balasannya Insya ALLAH.

Kepada yg self-drive dalam journey berhari raya ni (balik kampung ke, ziarah ke) berhati-hatilah di jalan raya.

Masa makan kuih batang buruk tu, ingat2lah diri kat sini...tu fevret tu.....

Terima kasih.
------------------------
  • Reunion sek2 CIEP Marang 1st batch Isnin 08/10 di Restoran Selera Utara Berjaya Times Square (gambar ada dlm my Picasa Web Album)
  • Sala turun rumah 6-7/10 yg lps
  • minggu lps dpt surat confirmation kerja
  • pagi td dpt sms dp Zulhazmi, zaujah dia Kak Sri selamat melahirkan sorang baby boy di Kg Baru Medical Center tengahari Isnin semalam. Alhamdulillah..
  • kelik kelate awal2 pagi Khamis minggu ni Insya ALLAH...
  • Jazakumullah khairan kathiran likulli ashabul-a'izza' for the 23rd birthday wish previously..
  • Hari mengundi PR Kampus 26/9 lepas menyaksikan pelbagai suka duka kem pro mahasiswa..overall, kerusi bertambah sedikit...Alhamdulillah...
  • Ultraseven X makes its debut on TV screen in Japan on 5th October...huhu
  • The demerger of TM into FixedCo & RegionCo successfully commenced by TM's CEO Dato' Abdul Wahid Omar on 28/9...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...