Saturday, December 02, 2006

Jemputan Perkahwinan Lagi... (Ku Mat)

Jemputan Perkahwinan lagi...

Sapa2 yang kena Akh Tengku Ahmad Damitri dan Ukht Azira...jemput
ke majlis seperti tertera di bawah ni (klik utk saiz penuh):


di sini ana 'pasted'kan emel asal Ku Mat...:

Salam

Kepada semua sahabat dan sahabiah.

Saya Tengku Ahmad Damitri (MML'98, UPM 2000-2003, HUSM 2003-2006) dengan Azirawati Bt Ismail (MMP'2000, HUKM) ingin menjemput saudara/ri ke majlis kesyukuran sempena perkahwinan kami sebagaimana yang tertera dalam kad (refer to attachment file).

Bagi mereka yang boleh menghadiri majlis tersebut boleh la menghantar alamat kepada kami untuk penghantaran kad jemputan.

Tp bg yang lain juga dijemput. if tak sampai kad pun dijemput sama bg memeriahkan lg majlis tersebut. Terima kasih atas sokongan semua.

Tengku Ahmad Damitri 013-9592636
Azirawati 019-6409248
Wassalam

4 comments:

Anonymous said...

salam...
azirawati? macam kenal je?
dulu matrik KMM ke?
Praktikum Hayat 2? betul ke tak?
tengku, check plz?

-anis,PSSGMUPM-

tengku azri said...

anis apa cite la ni... sem depan grading... join laa
cuba laa tny sendiri kak azira tu. kan ada no. handset dia...ghoyak laa ni saing dia...

Anonymous said...

terima kasih...
nantilah call dier.
grading? x join kot, x puah lagi paka bengkung hijau ni....
banyak lagi kena belajar, naik bengkung merah tapi hampeh, x se lah lagu tu....

orang power2 je boleh naik bengkung merah ni...

loni, ado kat upm ni
sambung master....

-anis,PSSGMUPM-

tengku azri said...

sambung master dia la ni deh... Master gapo? turun laa gelanggang... mesti naik semangat w/pun tgk saja2...

sokong jugak tu... pakai laa puas2 bengkung tu... teku pegang putih dekat 7,8 tahun... la ni setahun dah pegang bengkung hijau ni. nak test diri sendiri setara mana pencapaian... blh naik ke tak...bkn nya power sgt kita nih pun...

ada tu no. tepon kak azira dlm kad hijau ni...amik je & call.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...