Monday, September 18, 2006

yang jumpa, yang menang dan yang kalah

Yang Jumpa:
1. Jumaat pg 15/09 jumpa wawa & aya di bwh flat... bayangkan selama 3 bulan lebih ni rupa2nya duk satu flat... hari tu je baru terserempak...
2. Jumaat pg 15/09 on the way ke tempat kije, terselisih dengan Yani... pergh bawak motor...kena potong laa kat Petronas Technology Park Malaysia...
3. Jumaat lps solat jumaat 15/09 terjumpa kawan2 lama yang kije sekali kat Percetakan Bestari dulu. ex driver... yang kini jadi driver balik di syarikat yg sama. Tak sangka ye lama dah tak jumpa, di Masjid Negara tu juga kita jumpa...
4. sabtu di alamanda putrajaya. jumpa ije... tgh exhibits something...
5. Isnin 18/09 jumpa dengan nazura kat klinik optometris UKM KL... classmate 4 sc 6 dulu....ko belajar kat situ ye....

Yang Menang:

1. Perlis, Piala Malaysia....menewaskan NS Naza 1-0
2. Arsenal... menewaskan Machester United 1-0 di Old Trafford...pertama kali sejak beberapa tahun Arsenal bermain di Old Trafford... ape ceghite MU?
3. Chelsea yang bermain 10 org defeated Liverpool 1-0 di Stamford Bridge...

Yang Kalah:
NS Naza, MU, Liverpool.... dll

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...