Monday, September 04, 2006

kawan2, selamat hari jadi aku ucapkan...

tidak tahu sapa yang akan masuk dan tengok lagi blog ni. namun ingin didedikasikan ucapan selamat hari lahir bg kengkawan yang lahir dlm bulan ni...yang mana yang diketahui laa...

banyak antara mereka yang mempunyai kenangan2 yang sukar nak dilupakan...

significantly lasted... mcm izni, 'ain, abang demo, raihan, apis....


selamat hari jadi kepada kalian, semua masuk 22 kecuali abang demo (28 kot) dan raihan (25):
5 Sept Mohd Fariz Bin Abu Bakar
5 Sept Razali B. Maulod
6 Sept Ahmad Lutfi Amri Bin Ramli
9 Sept Mohd Nazrul Hazeri Bin Nazirmuddin
9 Sept Noor Hidayah Bt. Abdullah @ Abd. Wahab
9 Sept Mohd Shahril Aszrin Bin Zainudin
10 Sept Wan Syafrinas Binti Wan Omar
11 Sept Mohd Faizal Bin Zainol (Almarhum) Al-Fatihah 1984-200311 Sept Norhidayah Binti Hashim
11 Sept Rezal B. Rejimi
11 Sept Nor ‘Ain Hadhira Bt. Ayob

11 Sept Mohd Dzul Fazdli Bin Ahmad
13 Sept Nur Izni Mohd Zaharri…
13 Sept Ahmad Ridzuan Abdul Talib a.k.a. Abang demo
15 Sept Mohd Hafizi Bin Yusof
18 Sept Mohd Ashraff Bin Musa
20 Sept Muhammad Hafiz b. Saiful Bahri @ Apis
20 Sept Muhammad B. Alias
20 Sept Sajidah Binti Ismail
22 Sept Zalipah Binti Ikhsan
26 Sept Luqman Al Hakim Bin Azizan
27 Sept Raihan bin Ahmad
30 Sept Khadijah Binti Abd. Rahman


semoga kalian semua (ni yang tau laa...yang tak tau nak wat cam ne..) ... semoga kalian semua dan juga diri kita semua mendapat rahmat dp ALLAH SWT. Panjang umur, murah rezeki dan dapat jodoh & family yang baik.

Amin.

1 comment:

Lutfi said...

tengku! thanks for the wish!.
baru jer baca, terasa nak cari nama sendiri dalam google, tetiba terjumpa blog tengku:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...