Monday, September 18, 2006

1st batch komuniti al-ansar dah grad!!

alhamdulillah...syukur ke hadrat ILAHI Rabbul-'Izzati kerana dengan izin limpah kurnia-Nya batch pertama komuniti al-ansar grad dgn keputusan yang amat memberansangkan.

tahniah diucapkan kepada ummu, ros, aya dan beberapa lg yang dpt 1st class...kalian dah mengharumkan nama jabatan sist. maklumat, bebudak software, FSKTM, dan yg penting umat melayu Islam di muka bumi kampus hijau UPM ini.

dengan wasilah pertolongan ALLAH melalui hambaNYA yang bernama Ahmad Ridzuan Abdul Talib aka abang demo, yang kini mengajar di Kolej teknologi Islam melaka, prestasi kitorang boleh laa kalu nak dibanggakan. aku cukup gembira jumpa dengan depa sabtu lepas... walaupun kengkawan tau aku ni (errr, x semua tau benda ni...ada kat 2nd blog kalu korang cari jumpa laa) mcm mana namun ya lah... lagu tu laa

bagaimana batch yang seterusnya? batch amin, rahman, zulfa.....korang boleh wat juga... then batch ex DIP johanna, nora dll....

the third batch? ni kena banyak ditolong ni....

jom alumni komuniti....gembelengkan tenaga korang semua utk bantu junior2 kita kat fakulti...........

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...