Saturday, July 15, 2006

bila la filler naruto nak abih...

Naruto, anime yang ramai org tgk. sbb senang dapat, kat narutocentral.com ada reduced-size punya version dia. kalu nak tgk kena guna RealPlayer, sbb format dia tu yang dah compressed (RMVB ke kalu tak silap, Real Media Variable Bitrates)

tension jugak tunggu bila nak abih filler ni...

apa maknanya filler ni?

filler means pengisi cerita asal. kalu dalam versi manga xde pon filler ni. ntah apa tujuan depa ni wat filler...

sekarang dah no. 192 kalu dalam anime pnya episode...

well sbb aku ni minat kartun...

aku nak cite sket pasal movie Ultraman baru dengan bersumberkan gmbr2 dan trailer dr www.ultraman-movie.com

cite ultraman yg paling baru ni, dengan abang2 ultraman dia ada 5 org... lwn raksasa pekebende ntah sbb dlm bhsa jepun tak terer sgt...tgh bulan 9 ni kuar...

then pasal Transformers, the real punya...akan kuar bulan julai thn depan...

kadang aku suka tgk cite budak2 camgini sbb kadar ketidak tutupan aurat tu lbh rendah...lagipun yg penting diri ni terhibur sekali sekala....wpun cite dia ngarut2... tp ada pengajarannya... mcm kena jaga alam sekitar (recent Ultraman series gtu..) dsb. dp tgk cite desperate housewives, friends, Las Vegas, Mutant-X, CSI-Miami...

kartun, anime dan cite2 hero jepun ni (masked rider, ultraman, dll) xde la seteruk cite2 barat...

namun, jgn sampai2 tergila2kan benda ni...

layan layan jugak tp Palestin jgn lupa.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...