Friday, June 09, 2006

World Cup

Piala Dunia dah nak mula dh....mlm ni 1st match kick-off...

tp ramai key player masih injured, nakamura, cisse (france player yg out terus dr main kat Germany musim panas ni, sbb injured masa friendly dgn China), rooney (pd match ke berapakah yang dia akan diturunkan England?), nesta dan totti, dua key player Itali...

mlm ni Ballack, kapten Jerman pun tak dpt main.... sapa yg akan ganti ntah tempat dia?

Apa pun 1st game malam ni, 11.55 mlm waktu waktu M'sia akan memberitahu kita byk benda laa kot...

Makan bola minum bola tidoq bola solat jgn igt bola

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...