Wednesday, February 15, 2006

selepas mtg semalam...

(ni dlm hati... kalu kat luar mau tak keluar kalimah aku tu...biasalah hati...)

ye la... kenapa org dah tak nak tegur aku? aku pun tak tau. kira2nya sudah berkali2 aku bilang, jika aku wat silap maka tegurlah aku. adakah mereka sudah fed-up menegur aku? entahlah... sedikit sebanyak aku merasa diri aku ini amat jauh dp mereka semua...

apakah yang harus aku buat untuk membaiki keadaan ini? aku sedar ada yang tak kena tapi ntahlah aku tidak tau kat mana... ke ada lg benda lain?

kpd kakak-kakak, kesian aku tgk AK semalam... lps satu satu push yg dtg... wpun bukan semua akak2 yg meng'push' namun pasti ada yg terbuat sedemikian semelam... adakah sudah hilang respek kalian kpd AK kalian? pasti tdk bukan? luqman tgh2 mlm buta hntar msg pasal ni... terdetik kat hati... eh betul jugak dia kata ni.... setara mana dia pun dia tetap AK antum... belajarlah untuk turun sket level diri kita.. mgkin si adik melihat si kakak trlalu untouchable... terlalu tggi... ke diri ini yg masih kurang mendidik AK tu? wallahua'lam... kepimpinan bukanlah sesuatu yang boleh dibuat2 w/pun blh diasuh dan diajar. kematangan pon, cuma kematangan akan lahir sendiri dengan pengalaman... susah nak suruh org jadik matang... it's always developing.

kalu ikutkan malu aku dah lama aku tak nak mtg dgn sek sek muslimat ni lantaran kesalahan2 dulu yg aku buat... tp ntahlah... malu aku tu tak ke mana sgt sbb tu aku masuk lagi mtg... terpulanglah pd korang...

serapat mana semua org skrg? ukurlah. buatlah apa yg terbaik agar semua org senang dgn kita.....

dah lah.. jom pi makan kat Haya (seafood corner, tempat abe hamka selalu makan huhu).

1 comment:

Anonymous said...

kau pastikah apa yang kau tulis ni? ini bukan blog tertutup, kau assigned ini untuk blog terbuka, semua dapat baca
-luqman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...