Wednesday, February 08, 2006

dah tukaq handset la.

assalamualaikum apa kabar semua>?

sepanjang cuti seminggu lps... duk tgk2 handset... tgk apsal laa ramai ust bg diri ini (my ustaz)... yg pakai 013/019...
.ni rasa nak ubah ni... w/pun xde dalil yg kukuh kenapa tukar tp...., ikut je laa ustaz2 yg lebih berpengalaman....antaranya, bekas imam masjid UPM (ust. azhari hj ahmad), guru disiplin maahad muhammadi L (ust wan bakri-syari'ah degree holder, univ. of jordan), ust shamsuri ahmad (ex ust KMPP, skrg pendakwah bebas, jugak tokei kedai nasik kandar kat penang), ust kauthar-lecturer UKM, seorang pendakwah yg best jugak, ust zulkifli, lecturer UKM, yg bagi kuliah tasawwur islam di koleh 12 UPM skrg, ust ismail kamus, pndakwah bebas yg kena ban oleh kerajaan... dll
wpun seperti jugak maxis (top supplier sure heboh kan?), celcom ada jg menganjurkan benda2 yg tak selari dgn syariat ni (maaf mmg kena bgtau)... namun mesti ada alasan kukuh kenapa ramai ust2 (yang di list kan atas) pakai celcom, selain dp line senang dpt kat rumahh diorang...

pandangan ini bersifat peribadi. masih ada salah dan mungkin ada betuil. boleh diterima dan boleh ditolak. diri ini sedia menerima kritikan membina berhubungan perkara ni. sekian terima kasih.

0132167545 (yg beli masa prgm telekom kat upm tu...)
bila msg nanti bgtau laa sapa yg msg tu...
tlg jgn disclose dlm mana2 egroup OK?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...